o.Leova str. Stefan cel Mare 73

Producerea sistemelor pluviale rectangulare pentru acoperise si instalarea lor

Menirea de bază a unui sistem de preluare a apelor pluviale (sistem de jgheaburi şi burlane), este de a asigura scurgerea direcţionată a precipitaţiilor atmosferice (ploaie, zăpadă) de pe suprafaţa acoperişului şi evacuarea acestora la sol sau în sistemul de drenare.Un sistem modern de jgheaburi şi burlane păstrează aspectul atractiv al clădirii, iar faţada şi subsolurile sunt protejate de degradare. Diversitatea culorilor transformă componentele sistemului într-un element de decor care completează perfect exteriorul clădirii. Sistemul de preluare a apelor pluviale este disponibil în două variante de dimensiuni: 125/87 şi 150/100 (diametrul jgheabului/burlanului). Jgheaburi cu diametrul 125 mm se recomandă pentru case mici şi mijlocii, pe când jgheaburile cu diametrul 150 mm pot fi utilizate şi la edificiii industriale cu o suprafaţă considerabilă de acoperiş.
Temperatura de exploatare a jgheaburilor şi burlanelor este de la -50° până la +120°; temperatura de montare minimală este de -10°.
Termenul de utilizare a sistemei este nu mai mic de 50 de ani. Concomitent se prelungeşte şi termenul de exploatare a acoperişului şi faţadei clădirii, deoarece sistemul asigură scurgerea eficientă a apelor pluviale.